רולמופס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Rollmops. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 100 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה פורל מ, חומץ סיידר, cornichon ו/או בצל כבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-50 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Rollmops, רולמופס דניname, ו Rollmops גרמני (rollmopse).
הוראות
מניחים את המלח והמים לתוך מיכל 4 ליטר ומערבבים עד המלח מומס, 1 עד 2 דקות.
הוסף את פילה פורל, לוודא שהם שקועים. מכסים ומקררים בין לילה.
מערבבים מים, חומץ, סוכר, ציפורן, allspice, פלפל, עלי דפנה, ופלפל אדום פלייק בסיר 2 ליטר להגדיר מעל חום גבוה בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מגיע לרתיחה, כ 5 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לקרר בין לילה.
הסר את הטרוטה מן המלח ולשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים במשך 1 דקה. לטבול את הפילה במים קרים נקיים לקרר במשך 1 שעה.
מסננים ושוטפים את הפילה. להתייבש.
להניח את הפילה בשכבה אחת, צד העור למטה מברשת כל אחד עם חרדל.
מניחים קורנישון או בצל כבוש על הפילה.
מגלגלים כל פילה ומאובטחים עם 1 או 2 קיסמים. שכבות חלופיות של rollmops ובצל julienned בצנצנת זכוכית או קרוק קרמיקה.
יוצקים על תערובת כבישה צוננת, מכסים ומקררים לפחות 5 שעות ועד 2 ימים.
מסננים ומגישים צונן עם לחם פריך.