קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

רולס גברת ארוחת צהריים

רולס גברת ארוחת צהריים
גלילי גברת ארוחת צהריים הוא צמחוני לחם. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים, כפית חלב, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: גלילי קפיטריה גברת ארוחת צהריים {צעד אחר צעד תמונות ו Instructions....NO מיקסר צורך}, בראוניס גברת ארוחת צהריים, ו בר גברת ארוחת צהריים.

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד, לערבב יחד את המים החמים 1 כפית הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים את השמרים מעל, ולתת לו לעמוד במשך כ 10 דקות, עד השמרים הוא קצף.הכה את הביצה בקערה קטנה ואז למדוד על 1 כף ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא את החלב והמלח, ולאחר מכן להוסיף את תערובת חלב ביצה לתערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מערבבים את הקמח והסוכר בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים את קיצור עם מזלג. בהדרגה מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת השמרים. מניחים את קערת הערבוב על מערבל הדוכן עם הוו הבצק ולשים במשך כ 3 דקות או עד שהבצק מופיע חלק וגמיש והוא מתרחק מהקערה. מכסים את קערת הערבוב בניילון נצמד או במגבת חמה ומניחים אותה בצד כדי לעלות במשך 1 שעה.כאשר הבצק עלה, לשפוך את החמאה המומסת על זה, לחזור לעמוד מיקסר ללוש עם הוו הבצק במשך כ 3 דקות יותר. (ראה הערה). הבצק צריך להיות חלק, אלסטי, חלקלק, אבל לא שאגי. קמח משטח גדול.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
6
תן את שאר הבצק במשך כמה דקות, ואז לגלגל או לטפוח החוצה קצת פחות מ 1 אינץ ' עבה. באמצעות סכין, לחתוך את הבצק לתוך 2 ריבועים אינץ'. הכנס את הפינות של הריבועים מתחת לעשות סיבובים חלקים ולהגדיר אותם במחבת (השתמשתי שני 9 מחבתות עגולות אינץ עם כ 6 כדורי בצק בכל אחד. שטח על 1 אינץ ' זה מזה.שימו מחבתות בצד לעוד 40 דקות. מחממים התנור ל 400 מעלות F. אם אתה רוצה, לצחצח את הלחמניות עם קצת חמאה מומסת נוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים את הלחמניות במשך כ 12-15 דקות, עד חום זהוב. צחצחתי אותם עם קצת יותר חמאה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®