רוסטביף חריף וסנדוויץ ' קפיקולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל רוסטביף חריף כריך קפיקולה תת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מי מלח מצנצנת של פלפלים כבושים, רסק עגבניות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כריך רוסטבי עם צנוניות וואסאבי חריף, כריך רוסטביף, ו כריך רוסטביף שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבשר ואת capicola, ומבשלים, ערבוב, עד רק מתחיל פריך על הקצוות, על 3 דקות; להעביר צלחת עם כף מחורץ.
מוסיף את הנותרים 1 1/2 כפיות שמן זית, בצל ופלפלים ומבשלים, ערבוב, עד פריך, על 5 דקות.
תזיז את הירקות לצד המחבת.
מוסיפים את רסק העגבניות לחלל הפתוח וטוסט, מערבבים לרגע, ולאחר מכן משלבים עם הירקות.
מוסיף את מי מלח פלפל דובדבן ו 1/2 כוס מים, להביא לרתיחה ולהחזיר את הבשר למחבת. מבשלים רק עד שהרוטב מכסה את הבשר והירקות, על 1 דקה.
מחלקים את הבשר והירקות בין הלחמניות. למעלה עם פלפל דובדבן ופרובולון.
אופים על תבנית אפייה עד הגבינה נמסה מבעבע, על 2 דקות.