רוקי מאונטיין פסטרמה בורגר
Rocky Mountain Pastrami Burger עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1042 קלוריות. אם יש לך לחמניות המבורגר שומשום, פסטרמה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: Rocky Mountain s ' more, גריל הרי הרוקי, ו ברים הרי הרוקי.
הוראות
באופן רופף לעצב את הבשר לתוך 4 קציצות שוות על 1/2 אינץ 'עבה 4 אינץ' בקוטר.
מפזרים כל צד של הקציצות בנדיבות עם מלח ופלפל. צור באר קטנה במרכז כל קציצה, באמצעות האגודל שלך, כדי לעזור ההמבורגר שלך לבשל באופן שווה.
מחממים מחבת מחבת על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטרמה ומבשלים עד להשחמה ופריכה משני הצדדים, 3 עד 4 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. לאחר מכן, מוסיפים את קציצות ההמבורגר ומבשלים עד השחמה בכל צד, על 4 דקות לכל צד. מעל כל המבורגר עם 2 פרוסות של הגבינה ולהמשיך לבשל עד הגבינה נמסה. למרוח 1 כף רוטב מטגנים יוטה על כל צד של הלחמניות.
מוסיפים את קציצות הבשר ומוסיפים פסטרמה וערימה של צ ' יפס. סיים עם הלחמנייה העליונה והגש עם צ ' יפס ורוטב נוספים בצד.
מערבבים יחד את המיונז, קטשופ, סוכר, חומץ ותבלינים בקערה קטנה. להתאים את התיבול לפי הטעם. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.