קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

רטטוי עם ביצים מטוגנות

רטטוי עם ביצים מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רטטוי עם ביצים מטוגנות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 209 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם עגבניות, ביצים, דלעת קיצית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: רטטוי עם ביצים מקושקשות, ביצים אפויות רטטוי, ו רטטוי עם ביצים אפויות.

הוראות

1
לזרוק חצילים בקוביות עם קמצוץ טוב של מלח, במקום מסננת ולתת ניקוז בזמן שאתה מכין את החומרים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב, עד רך, כ 6 דקות ולאחר מכן לשטוף חצילים ולהוסיף מחבת. מבשלים ערבוב לעתים קרובות עד חצילים יש השחמה, כ 8 דקות לאחר מכן להוסיף פלפל אדום, פלפל ירוק, סקווש, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום וממשיכים לבשל עד ירקות החלו להתרכך, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים עגבניות ומבשלים מכוסים עד שכל הירקות מתרככים והתערובת החלה להתעבות, כ -12 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומסירים מהחום. מערבבים במחצית בזיליקום. מחלקים בין ארבע צלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
חום שנותר שמן עכשיו-מחבת ריקה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים ביצים ומטגנים עד שהלבנים נקבעים והחלמון נוזלי. מעל כל צלחת עם ביצה, העונה עם מלח ופלפל, מפזרים בזיליקום שנותר, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(קיבלר)(קיבלר)
זנים של פטריותזנים של פטריות

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Larroque בורדו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Chateau Larroque בורדו Superieur
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק