ריבועי ארטישוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ריבועי ארטישוק. מנה אחת מכילה 47 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. אם יש לך אורגנו, בצל, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ריבועי ארטישוק, ריבועי ארטישוק אפויים, ו ריבועי ארטישוק של מיניון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. לשפשף צלחת אפייה 7×11 אינץ ' (השתמשתי תבשיל Pyrex) עם חמאה או תרסיס עם בישול spray.In מחבת גדולה ללא מקל, לשלב בצל, שום ועל קצת המרינדה מן הארטישוקים — אתה יכול להשתמש בכמה כפיות שמן, אבל מצאתי את הארטישוקים היה מספיק שמן עליהם כבר.
בצל מטגן, שום ארטישוק קצוץ במשך כ 5 דקות או עד בצל רך מעט השחמה
בקערת ערבוב, לטאטא את הביצים עם מזלג. מערבבים פירורים, מלח, אורגנו, טבסקו( או Tapatio), מלח ופלפל שחור, ולאחר מכן מערבבים את הגבינה, פטרוזיליה, תערובת ארטישוק ובצל שום.
בואו מגניב, ואז להירגע במשך כמה שעות או עד קר מאוד.לפני ההגשה, לחתוך לריבועים זעירים (כ 3
ולסדר ריבועים על גיליון אפייה מרופדת רדיד.
חום ב 400 מעלות F. במשך כ 5 דקות או עד חם.
מגישים במשחות קאפקייקס קטנות.