המתכון צלעות חזיר בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם בשר חזיר צלעות חזיר, שמן צמחי, רוטב אדובו מצ'ילי צ' יפוטלה יכול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, צלעות חזיר ברוטב ברביקיו לבן, ו צלעות בגריל עם רוטב ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
גז חום או גריל פחם לבישול עקיף לפי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
צחצח צלעות בשרניות של צלעות חזיר בשמן; מפזרים טימין.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
2 כוסות שיני שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מניחים חזיר, צדדים בשרניים למעלה, בצד לא מחומם של שני צורב גז גריל או מעל לטפטף מחבת על גריל פחם. (אם משתמשים בגריל גז חד פעמי, מבשלים על אש נמוכה.) מכסה גריל; לבשל מעל חום בינוני 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות או עד כבר לא ורוד כאשר לחתוך ליד עצם חזיר הוא מכרז.
צלעות חזיר עובד ממש טוב עם פינו נואר, שיראז, ו Zinfandel. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.