ריבועי מתאבן בייקון ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, כך לתת ללא גלוטן בייקון גבינה מתאבן ריבועים לנסות. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 17 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת צ'ייב וקרם בצל, חתיכות בייקון אמיתיות, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מתאבן ללא גלוטן: בייקון עוף דבש, כרישה ללא גלוטן בייקון וארבע גבינות קיש, ו דלעת שיבולת שועל בכל עת ריבועים (טבעוני, ללא גלוטן, ללא שמן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. מחלקים את הבצק לשניים. ללוש כל חצי עד מתרכך וכבר לא מתפורר. לשטח כל אחד לסיבוב.
מניחים 1 עגול בין 2 גיליונות של קלף בישול או נייר שעווה.
להתגלגל לתוך 10 אינץ ' מרובע. בזהירות לקלף את הדף העליון של נייר. עם חותך פיצה או סכין, לחתוך בצק לתוך 25 (2 אינץ') ריבועים. החלף נייר; בזהירות להפוך את הבצק, ולהסיר את גיליון הנייר השני.
מניחים ריבועים על גיליון עוגיות ungreased. חזור עם הבצק שנותר.
אופים 8 עד 11 דקות או עד חום זהוב על הקצוות. מגניב 10 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת ממרח ובייקון. למעלה כל כיכר מאפה עם תערובת 1 כפית גבינת שמנת. למעלה כל אחד עם חצי עגבניות; מפזרים בצל ירוק.