ריבועי עוגת גבינה
ריבועי עוגת גבינה הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לכם שמנת, סוכר, ביצים, קומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו לא כל כך אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ריבועי עוגת גבינה, ריבועי עוגת גבינה, ו ריבועי עוגת גבינה.
הוראות
בקערה מקציפים גבינת שמנת וסוכר.
מוסיפים ביצים, יוגורט, וניל, מיץ לימון ותערובת ביסקוויטים; מערבבים רק עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
מניחים על רשת בזמן הכנת הציפוי. בקערה שלבו שמנת חמוצה, סוכר ווניל לתערובת אחידה. מורחים בזהירות על עוגת גבינה.
אופים במשך 4 דקות (ציפוי לא חום או להגדיר). מגניב על מתלה חוט במשך שעה 1. מקררים עד להתקררות מוחלטת.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ניתן לשלב עוגת גבינה עם קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג