ריבועי פטל-לימון הוא צמחוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, קליפת לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ריבועי מוס לימון-פטל, ריבועי פאי פטל, ו ריבועי פטל.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, לערבב את הקמח ו 1/4 כוס הסוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את החמאה, באמצעות הידיים שלך, חותך מאפה, או שני סכינים, לערבב היטב עד החמאה נשברת לצורות אפונה קטנות. לחץ על הקרום (זה יופיע יבש ומתפורר) לתחתית ו 1/2 אינץ ' את הצדדים של 8 x 8 x 2 אינץ תבנית אפייה או מחבת טארט מלבני עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
אופים על המדף האמצעי במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, בקערה גדולה, להכות את הביצים עם מקצף או מיקסר חשמלי. מוסיפים לאט את הסוכר המגורען, אבקת אפייה, מלח, קליפת לימון ומיץ לימון, ומכים עד אור ורך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
הסר את הקרום מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
יוצקים את תערובת הלימון על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
קליפות מלימון
8
אופים עוד 15 דקות על המדף האמצעי. לפזר את פירות יער על תערובת הלימון ולאפות עוד 10 עד 20 דקות. אם הטארט מתחיל להשחים, לכסות באופן רופף מאוד עם גיליון של רדיד אלומיניום. הטארט נעשה כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדום
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהתנור ולתת מגניב. לנפות את הסוכר ' ממתקים הנותרים על גבי, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
איך ילדים יכולים לעזור: למדוד מרכיבים; לערבב מילוי לימון; לפזר פירות יער על הקרום; לנפות סוכר ממתקים על טארט מקורר.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.