ריבועי צימוקים
ריבועי צימוקים הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מתאבן זה יש 184 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם קוקוס, קמח, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: שיבולת שועל - צימוקים ריבועים, ריבועי שיבולת שועל עם קינמון וצימוקים, ו ריבועי צימוקים שמנת חמוצה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר חום, חמאה, 1/2 כוס קמח ושיבולת שועל עד מתפורר. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת 9 אינץ ' מרובע.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש.
באותה קערה, מערבבים יחד את הביצים, 1 כוס סוכר חום, 1/2 כוס קמח, מלח, אבקת אפייה ווניל עד מעורבב היטב. מערבבים בצימוקים, קוקוס ודובדבנים, מוסיפים קצת מיץ דובדבנים כדי למנוע ממנו להיות נוקשה.
מורחים על הקרום אפוי במחבת.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד המשרד משחימים קלות. מגניב ולחתוך לסורגים.