ריבועים בלונדים מלאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סד מלא בלונדי ריבועים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. אם יש לכם צימוקים זהובים, קמח, דובדבנים טארט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: סד מלא במרק ברוקולי, צ'וק-מלא בעוגת חטיפי פירות, ו שעועית לבנה חומוס צ'וק מלא עירית.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 325°f. חמאה וקמח תבנית אפייה, לדפוק את עודף קמח.
יוצקים מים רותחים חמים על פירות יבשים בקערה קטנה ולספוג 20 דקות, ואז לנקז היטב מסננת.
מערבבים יחד קמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון בקערה אחרת.
היכו יחד חמאה מומסת, סוכר, ביצים ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שמנת, על 1 דקה. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ומערבבים עד רק בשילוב.
מערבבים פירות יבשים, שקדים ושוקולד.
מורחים את הבלילה באופן שווה בתבנית אפייה ואופים עד חום זהוב ומעדר עץ או שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. הפעל סכין דק סביב קצוות מחבת כדי לשחרר בלונדי, ולאחר מכן לחתוך בלונדי לריבועים 3 אינץ בערך.
בלונדי יכול להיות אפוי (אבל לא לחתוך לריבועים) 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.