קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

ריבועים פולנטה עם ברוקולי מוקפץ Rabe ו Pancetta

ריבועים פולנטה עם ברוקולי מוקפץ Rabe ו Pancetta
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריבועי פולנטה עם Rabe ברוקולי מוקפץ ו Pancettan. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פולנטה קרמית עם פנקטן וברוקולי רב, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו רב ברוקולי עם פנקטן ושום.

הוראות

1
Preheat the oven to 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
Lightly oil an 8-by-11 1/2-inch or 9-by-13-inch baking dish. In a medium saucepan, bring the chicken stock and 2 cups of water to a boil.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
Add 1 teaspoon of salt. Gradually whisk in the cornmeal until smooth. Cook over moderate heat, stirring with a wooden spoon, until thickened, about 10 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
4
Pour the polenta into the baking dish and smooth the top; brush with 1 tablespoon of olive oil.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
Bake for 1 hour and 15 minutes, until the top and bottom are golden and crusty.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
Meanwhile, in a large, deep skillet, heat the remaining 3 tablespoons of olive oil until shimmering.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
Add the pancetta and cook over moderately high heat until golden, 4 to 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
8
Add the onion, garlic and crushed red pepper and cook until the onion softens.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
9
Add the broccoli rabe and the remaining 1/4 cup of water, season with salt and pepper and toss gently. Cover and cook until softened, 5 minutes. Uncover and cook, stirring occasionally, until the water has evaporated and the broccoli rabe is tender, 2 minutes longer.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
10
Cut the polenta into 6 pieces and transfer to plates. Stir half of the Pecorino into the broccoli rabe and spoon it over the polenta.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פקורינופקורינו
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
11
Sprinkle with the remaining Pecorino and serve.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו