קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

ריבועים פולנטה עם ברוקולי מוקפץ Rabe ו Pancetta

ריבועים פולנטה עם ברוקולי מוקפץ Rabe ו Pancetta
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריבועי פולנטה עם Rabe ברוקולי מוקפץ ו Pancettan. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פולנטה קרמית עם פנקטן וברוקולי רב, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו רב ברוקולי עם פנקטן ושום.

הוראות

1
Preheat the oven to 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
Lightly oil an 8-by-11 1/2-inch or 9-by-13-inch baking dish. In a medium saucepan, bring the chicken stock and 2 cups of water to a boil.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
Add 1 teaspoon of salt. Gradually whisk in the cornmeal until smooth. Cook over moderate heat, stirring with a wooden spoon, until thickened, about 10 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
Pour the polenta into the baking dish and smooth the top; brush with 1 tablespoon of olive oil.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
Bake for 1 hour and 15 minutes, until the top and bottom are golden and crusty.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
Meanwhile, in a large, deep skillet, heat the remaining 3 tablespoons of olive oil until shimmering.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
Add the pancetta and cook over moderately high heat until golden, 4 to 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
8
Add the onion, garlic and crushed red pepper and cook until the onion softens.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
Add the broccoli rabe and the remaining 1/4 cup of water, season with salt and pepper and toss gently. Cover and cook until softened, 5 minutes. Uncover and cook, stirring occasionally, until the water has evaporated and the broccoli rabe is tender, 2 minutes longer.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ברוקולי רבהברוקולי רבה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
Cut the polenta into 6 pieces and transfer to plates. Stir half of the Pecorino into the broccoli rabe and spoon it over the polenta.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פקורינופקורינו
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
11
Sprinkle with the remaining Pecorino and serve.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו