ריבס טיפש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריבס טיפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. אם יש לכם שמנת כבדה, וניל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריבס טיפש, ריבס טיפש, ו ריבס טיפש Pavlova (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד 2 1/2-עד 3-ליטר לשלב ריבס, סוכר, ומים ולהביא לרתיחה, מכוסה, על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד ריבס מתחיל להישבר, 3 עד 5 דקות.
הסר את המכסה ומבשלים במהירות, ערבוב לעתים קרובות, עד ריבס מחולק לחלוטין לתוך פירה עבה מופחת על 2 כוסות, על 20 דקות.
להעביר ריבס לקערה ולתת לו להתקרר, ואז צמרמורת, מכוסה, עד קר, על 1 שעה. לעשות קדימה: Purée יכול להתבצע בקירור, מכוסה, עד 2 ימים קדימה.
Beat קרם בקערה עמוקה עם מערבל חשמלי עד שהוא מחזיק פסגות רכות—עבור הטיפש הזה, אני אוהב את השמנת להיות מעט מעבר לשלב השיא הרך אבל לא נוקשה למדי—ולקפל אותו לתוך ריבס. אל תרגיש שאתה צריך לשלב לחלוטין את הקרם ואת ריבס לתוך מוך ורוד חלק. אני אוהב להשאיר את זה קצת מפוספס עם מערבולות של ריבס זורם דרך הקרם.
חלקו את הטיפש בין 6 גביעים.
השוטה יכול להיות יום קדימה ומקורר, מכוסה.
תן לו לעמוד בטמפרטורת החדר 20 עד 30 דקות כדי לרכך מעט.