ריבס למברוסקו גרניטה
ריבס Lambrusco Granitan נטול גלוטן,, וטבעוני קינוח. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מיץ לימון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: ריבס תות Granita, ריבס, תות שדה, טימין Granita, ו Lambrusco-תאנים עלומות עם גלידת וניל שעועית.
הוראות
מביאים יין לרתיחה עם מים וסוכר, ערבוב, בסיר כבד 4 ליטר.
מוסיפים ריבס ומבשלים בבשל חשוף, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד רך מאוד ומתחיל להתפרק, 5 עד 7 דקות. Purée במעבד מזון עם מיץ לימון עד חלקה, ואז כוח דרך מסננת גסה לתוך תבנית אפייה 8 עד 9 אינץ', הקשה קשה על מוצקים (מוצקים להשליך).
להקפיא, ערבוב וריסוק גושים עם מזלג כל 1 1/2 שעות, עד קפוא באופן שווה, על 8 שעות בסך הכל. לגרד granita עם מזלג כדי להבהיר מרקם, ריסוק כל גושים.
מגישים מיד או להקפיא, מכוסה, עד 3 ימים (rescrape כדי להבהיר מרקם שוב במידת הצורך).