ריבס עם פירות יער וג'ינג'ר מסוכר נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ריבס, שמנת וקרם פרש, שיני טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו ריבס עם פירות יער וג'ינג'ר מסוכר, ללא גלוטן ג'ינג'ר קרם לחמניות עם זנגביל מסוכר תוצרת בית, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן וג'ינג'ר, זנגביל שביר וריבס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף את ריבס, לקצץ את הקצוות של הגבעולים, ואז לחתוך אותם לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. אם הגבעולים הם עבים מאוד, חצי אותם לאורכו הראשון. לזרוק עם הסוכר, טפיוקה, מיץ תפוזים, גרידה, וציפורן. סדר 8 x 10 אינץ ' צלחת חינם ולתת לעמוד בזמן שאתה מחממים את התנור ל 204°. לכסות עם נייר ואופים עד הפרי הוא רך כאשר פירסינג עם סכין, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספים
ריבס טרי, ועוד לקישוט
טפיוקה.
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
בינתיים, אם אתה משתמש תותים, לשטוף אותם במהירות, ואז לחתוך עבה. לצלול אוכמניות בקצרה לתוך המים ולהסיר את כל הגבעולים. כאשר rhubarb נעשה, להסיר אותו מהתנור, לפזר את פירות יער מעל, ולתת לעמוד עם חתיכת רדיד ממוקם באופן רופף על החלק העליון. החום של ריבס יפתח את הטעם של פירות יער, בישול אותם מעט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
אוכמניות
טארטים זעירים בציפוי אדום
ריבס טרי, ועוד לקישוט
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מגישים מקורר או בטמפרטורת החדר, מעוטר קרם וcrème fraîche מוקצף יחד עד billowy, ואת זנגביל מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכר
קרם פרש
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
טעם
5
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
6
מתוך טעמים מקומיים מאת דבורה מדיסון זכויות יוצרים (c) 2002 מאת דבורה מדיסון בהוצאת ברודוויי ספרים.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.