ריבס-תות פריך
גשו לסופר וקנו פתיתי דגנים בטעם דבש, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פריך ריבס תות, פריך ריבס תות, ו פריך ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק פירות עם 3/4 כוס סוכר 2 כף. קמח בקערה גדולה; כף לתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ'.
מערבבים את שאר הקמח והסוכר בקערה גדולה נפרדת.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה פירורים גסים.
אופים 30 דקות. או עד תערובת פירות חם מבעבע ציפוי פירור הוא משחי קלות. מגניב.
מרכיבים
1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוז, מחולק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה קרה או מרגרינה, לחתוך לחתיכות קטנות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח, מחולק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפתיתי דגני בוקר בטעם דבש עם אשכולות שיבולת שועל ושקדים, מרוסקים בגסות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוסות ריבס טריות (בעובי 1/2 אינץ')4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתותים חצויים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהפשיר ציפוי קצפת מוקצף