קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

ריבס תפוחים לשמר עם שקדים ומשמשים

ריבס תפוחים לשמר עם שקדים ומשמשים
אם יש לך מיץ מ 1 לימון, שקדים חתוכים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ריבס-שימור תות שדה, ריבס לשמר ולדפוק עוגה עם קצפת, ו משמשים ממולאים בשקדים.

הוראות

1
לטאטא את הסוכר ואת פקטין קערה בינונית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שלב את התפוח, ריבס, ו 1/2 כוס מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום, לכסות, ומבשלים רק עד התפוחים ואת ריבס להישבר, על 20 דקות. מועכים את הפרי עם מזלג גדול או כף עץ עד שזה עקביות של רסק תפוחים עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים מיץ לימון, מי סידן, חמאה ומביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מוסיפים את תערובת הסוכר פקטין ומחזירים את תערובת הפרי לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה. מערבבים את השקדים והמשמשים. מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר