ריבת אגס רוזמרי
רוזמרי אגס ריבה היא ללא גלוטן וצמחוני תבלין. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 26 קלוריות. מתאים ל-60 מנות. 85 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מי סידן, אגסים צפופים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מרגריטה אגס רוזמרי, קוקטייל רוזמרין אגס, ו אגס וחמאת רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה הולך לשמר את הריבה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים שישה צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מערבבים את הסוכר ואת הפקטין בקערה בינונית ומקציפים כדי להתמזג.
מערבבים את האגסים, מיץ לימון, מי סידן ורוזמרין בסיר גדול, כבד תחתית ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את תערובת הסוכר-פקטין ואת החמאה ומחזירים את התערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה. להרתיח לרגע אחד.
מצקת את הריבה החמה לתוך צנצנות מעוקרים חמים, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.