ריבת מקפיא תפוחים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קנקני שימורים נקיים ועפעפיים, פקטין פירות, תפוחים גלאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Sweet ' n טארט תפוח ריבת מקפיא, 30 דקות כדי תוצרת בית בטוח.ג'לי מקפיא תפוחים ® JELLÂ, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים תפוחים, סוכר, קינמון וג ' ינג ' ר; לזרוק למעיל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מניחים את התפוחים וכל מיצים שנאספו לתוך סיר גדול, ומערבבים פקטין.
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים ריבה עד מעובה ותפוחים התרככו, כ 10 דקות.
השתמש מצקת כדי להעביר ריבה לתוך צנצנות נקיות, משאיר על שטח 1/2 אינץ ' על גבי כל צנצנת.
מניחים מכסים על גבי, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר (לפחות 2 שעות), לפני הקפאה. להפשיר ריבה במקרר לפני השימוש.