ריבת פטל
ריבת פטל דורש כ 24 שעות ו-16 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל תבלין שמגיש 6. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך פטל זהוב, אבקת פירות פקטין, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו ריבת אפרסק ריבס, ריבת ברי דובדבן, ו בייקון וריבת ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פטל, סוכר, קליפת לימון ומיץ לימון בקערה גדולה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים מים ופקטין בסיר 1 ליטר.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
יוצקים תערובת פקטין חם על פטל; מערבבים 3 דקות או עד מעט מעובה.
מיד כפית לתוך מכולות מקפיא, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. נגב חישוקים של מכולות; חותם.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. חנות במקרר עד 3 שבועות או במקפיא עד 6 חודשים. הפשרה של ריבה קפואה ומערבבים לפני ההגשה.