ריבת קיווי
צריך תבלין ללא גלוטן וטבעוני? ריבה קיווי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 965 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם מיץ אננס, קיווי, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה נהדר. מתכונים דומים: Ensalada De Pitaya, קיווי, מנגו Y (פירות הדרקון, קיווי, מנג, סוכר חינם אבטיח וקיווי קרח Pops (paletas de sandia y kiwi), ו עוגות קיווי דקירי תות עם קיווי קרד, ציפוי רום תות, ומקשטים רום תות.
הוראות
בסיר גדול, לשלב 3 כוסות פירה קיווי, מיץ אננס, מיץ לימון ותפוחים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר; מערבבים כדי להמיס, להפחית את החום ומבשלים במשך 30 דקות.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את הריבה לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.