קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

ריבת שזיף-פטל

ריבת שזיף-פטל
ריבת שזיף-פטל עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר התבלינים שלך. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, פטל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שזיף וריבת פטל, שזיף-קרח פטל, ו ריבת שזיף פטל.

הוראות

1
בצע את השלבים 1 עד 4 של הוראות שימורים, באמצעות שבע צנצנות בגודל ליטר.
2
קוצצים גס שזיפים (לא לקלף); אתה צריך 7 3/4 כוסות. קוצצים גס או מחית פטל; אתה צריך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
3
במחבת 8 עד 10 ליטר, לשלב שזיפים, פטל, מיץ לימון, חמאה (אם משתמשים), ופקטין. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בסוכר; כאשר תערובת קורות חיים רותחים, מערבבים בדיוק 4 דקות אם באמצעות mcp פקטין (1 דקה אם באמצעות פקטין בטוח ג ' לי).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פקטיןפקטין
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לרפרף ולהשליך כל קצף ריבה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
5
בצע את השלבים 5 עד 11 של הוראות שימורים, עוזב 1/4 אינץ ' של headspace בכל צנצנת תהליך צנצנות במשך 5 דקות (ראה הערות).
1
מוסיפים חמאה לריבות וג ' לי כדי למנוע היווצרות קצף במהלך הבישול. אם אתה להשמיט את החמאה, לרפרף את הקצף לפני מצקת ריבה או ג ' לי לצנצנות. המתכון יניב בערך 1/4 כוס פחות.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבהריבה
2
מדוד את כל הסוכר לקערה לפני תחילת המתכון. מתכונים רבים לשימורים קוראים לנפח גדול של סוכר להתווסף כאשר תערובת כבר רותחים; מדידת קדימה מפשטת צעד זה ומונעת טעויות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
השתמש בסרגל כדי למדוד נפח. כמה מתכונים קוראים לתערובת להיות מופחת על ידי כמות מסוימת. כדי לברר זאת בקלות, הכנס סרגל עץ נקי לתוך המחבת לפני הבישול ולמדוד כמה רחוק את התערובת מגיעה. לאחר מכן מבשלים לפי ההוראות עד שהוא מצטמצם באחוזים שצוינו. לדוגמה, אם תערובת לא מבושל אמצעים 4 אינץ 'במחבת מתכון אומר להפחית בחצי, לבשל אותו עד 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף