ריגטוני אפוי עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -26 גרם חלבון , 22 גרם שומן , וסך הכל 480 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 1.55 דולר למנה , מתכון זה מכסה 21% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו גבינת ריקוטה מקרטון, חמאה, ריגטוני ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-5 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על ידי חובב אוכל וטבח אחד. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון טוב של 53% . מתכונים דומים: ריגטוני אפוי עם נקניקיות , ריגטוני אפוי , וזיטי או ריגטוני אפוי .
הוראות
1
במחבת גדולה, מטגנים בצל ופלפל ירוק בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את העגבניות, הרוטב, הרסק, המים, הפטריות, הפטרוזיליה, השום והתבלינים. מבשלים על אש קטנה ללא מכסה במשך 30 דקות. משליכים את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
בינתיים, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן; מסננים ומערבבים עם חמאה. בקערה קטנה, מערבבים את הביצים, הריקוטה וגבינת הפרמזן. מערבבים לתוך תערובת הריגטוני.