מוסיפים תערובת אורז ופטרוזיליה; מערבבים 2 דקות. מערבבים במרק, מים ויין, מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים 15 דקות. מערבבים באספרגוס, שעועית חומוס, וירקות קלויים. להגדיל את החום בינוני נמוך; לכסות ומבשלים עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 20 דקות. פאייה העונה עם מלח ופלפל.
Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. Protos אורגני Tempranillo עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.