ריגטוני עם חצילים, פלפלים ועגבניות
ריגטוני עם חצילים, פלפלים ועגבניות הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך שמן זית, פסטה ריגטוני, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. עם כפית נסו ריגטוני עם עגבניות, חצילים ופלפלים אדומים, Rigatoni עם חצילים ועגבניות מטוגנים, ו ריגטוני עם עגבניות מתוקות, חצילים ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את החצילים חתוכים לקוביות בשמן החם, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 10 דקות. מערבבים את הפלפל האדום ושום; מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הירקות מכרזים, על 20 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן זית בסיר מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את העגבניות הקצוצות, ומביאים לרתיחה; מתבלים עם טימין טרי, מלח ופלפל. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד העגבניות ירדו מעט, על 15 דקות.
מביאים לסיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה; מערבבים בריגטוני ומבשלים שנחשפו, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל עדיין מוצק לנשיכה, כ -13 דקות.
מערבבים את תערובת החצילים לתוך הפסטה יחד עם בזיליקום וזיתים. כפית רוטב עגבניות overtop לשרת.