ריגטוני עם כרובית ורוטב עגבניות
ריגטוני עם כרובית ורוטב עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלים בזיליקום דק, מלח, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 85% המנה הזו מעולה. נסו ריגטוני אפוי עם כרובית ברוטב ורוד חריף, ריגטוני ברוטב עגבניות שמנת, ו Rigatoni עם רוטב עגבניות וודקה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט צנוברים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות. או טוסט אותם בתנור 350 במשך 5 עד 10 דקות.
במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, ערבוב, על 30 שניות. להגביר את החום עד בינוני.
מוסיפים את הכרובית, עגבניות, צימוקים, מים ומלח ומביאים את הרוטב לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד הכרובית הוא מאוד רך, על 10 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rigatoni עד שזה עתה נעשה, על 14 דקות.
מסננים את ריגטוני וזורקים עם צנוברים, רוטב כרובית, בזיליקום, פרמזן ופלפל.
המלצת יין: ברברה הוא היין היומיומי של Piedmontese, ופסטה זו תראה לך למה. גבוה בחומצה, נמוך בטאנין, וסלעים מלאים בפוריות אוכמניות בהירה, barberas הם אולי היינות הטובים ביותר בעולם לשרת עם מנות מבוססות עגבניות.