קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

ריגטוני עם כרובית ורוטב עגבניות

ריגטוני עם כרובית ורוטב עגבניות
ריגטוני עם כרובית ורוטב עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלים בזיליקום דק, מלח, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 85% המנה הזו מעולה. נסו ריגטוני אפוי עם כרובית ברוטב ורוד חריף, ריגטוני ברוטב עגבניות שמנת, ו Rigatoni עם רוטב עגבניות וודקה חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה, טוסט צנוברים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות. או טוסט אותם בתנור 350 במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, ערבוב, על 30 שניות. להגביר את החום עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים את הכרובית, עגבניות, צימוקים, מים ומלח ומביאים את הרוטב לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד הכרובית הוא מאוד רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את rigatoni עד שזה עתה נעשה, על 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מסננים את ריגטוני וזורקים עם צנוברים, רוטב כרובית, בזיליקום, פרמזן ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מגישים עם פרמזן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8
המלצת יין: ברברה הוא היין היומיומי של Piedmontese, ופסטה זו תראה לך למה. גבוה בחומצה, נמוך בטאנין, וסלעים מלאים בפוריות אוכמניות בהירה, barberas הם אולי היינות הטובים ביותר בעולם לשרת עם מנות מבוססות עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה