ריזוטו אביב
, שהוא מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו אביב, ריזוטו אביב, ו ריזוטו אביב.
הוראות
מוסיפים 1 כף חמאה ושמן זית למחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. לאחר קצף חמאה להוסיף את הבצל ו לטגן עד רך ורך, על 6 דקות.
מתבלים את הבצל במלח ופלפל.
מוסיפים את האורז ומבשלים תוך ערבוב, עד שאתה יכול לשמוע את האורז crackle בשקט, והוא הופך שקוף סביב הקצוות.
מוסיפים את היין ומבשלים, תוך ערבוב, עד היין הוא כמעט יבש נספג.
לאחר היין נספג, להוסיף 1 מרק חם כוס בכל פעם, ערבוב עד כמעט כל הנוזל נספג, ולאחר מכן הוספת יותר. מבשלים עד האורז הוא מכרז, על 25 עד 30 דקות.
מערבבים את האספרגוס והאפונה blanched. מבשלים עד האפונה הם מאוד ירוק בהיר ואת האספרגוס מחומם.
הסר מהחום ולהוסיף את 1 הנותרים 1tablespoon חמאה ופרמזן מגוררת דק.