ריזוטו אביב
, שהוא מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו אביב, ריזוטו אביב, ו ריזוטו אביב.
הוראות
מוסיפים 1 כף חמאה ושמן זית למחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. לאחר קצף חמאה להוסיף את הבצל ו לטגן עד רך ורך, על 6 דקות.
מתבלים את הבצל במלח ופלפל.
מוסיפים את האורז ומבשלים תוך ערבוב, עד שאתה יכול לשמוע את האורז crackle בשקט, והוא הופך שקוף סביב הקצוות.
מוסיפים את היין ומבשלים, תוך ערבוב, עד היין הוא כמעט יבש נספג.
לאחר היין נספג, להוסיף 1 מרק חם כוס בכל פעם, ערבוב עד כמעט כל הנוזל נספג, ולאחר מכן הוספת יותר. מבשלים עד האורז הוא מכרז, על 25 עד 30 דקות.
מערבבים את האספרגוס והאפונה blanched. מבשלים עד האפונה הם מאוד ירוק בהיר ואת האספרגוס מחומם.
הסר מהחום ולהוסיף את 1 הנותרים 1tablespoon חמאה ופרמזן מגוררת דק.
מרכיבים
3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
אורז arborio454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
אספרגוס, גזוז וחתוך לחתיכות 1 אינץ', blanched23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי1בצל צהוב בינוני, קצוץ
מרק עוף, מחומם1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר
יין לבן יבש6שרימפס וורידים
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שום
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1קטן
בצל, קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גבינת פרמזן מגוררת היטב2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
אפונה קפואה, מופשרת