קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ריזוטו אביב

ריזוטו אביב
, שהוא מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו אביב, ריזוטו אביב, ו ריזוטו אביב.

הוראות

1
מוסיפים 1 כף חמאה ושמן זית למחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. לאחר קצף חמאה להוסיף את הבצל ו לטגן עד רך ורך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מתבלים את הבצל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את האורז ומבשלים תוך ערבוב, עד שאתה יכול לשמוע את האורז crackle בשקט, והוא הופך שקוף סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את היין ומבשלים, תוך ערבוב, עד היין הוא כמעט יבש נספג.
מרכיבים שתצטרך
5
לאחר היין נספג, להוסיף 1 מרק חם כוס בכל פעם, ערבוב עד כמעט כל הנוזל נספג, ולאחר מכן הוספת יותר. מבשלים עד האורז הוא מכרז, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים את האספרגוס והאפונה blanched. מבשלים עד האפונה הם מאוד ירוק בהיר ואת האספרגוס מחומם.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר מהחום ולהוסיף את 1 הנותרים 1tablespoon חמאה ופרמזן מגוררת דק.
מרכיבים שתצטרך