קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ריזוטו אורזו עם Chard שוויצרי פונטינה

ריזוטו אורזו עם Chard שוויצרי פונטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו Orzo עם Chard שוויצרי Fontinan. במנה עיקרית זו יש 627 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חומץ שרי, מלח ופלפל, chard שוויצרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו Chard שוויצרי עם Orzo, שעועית קנליני ו Pancetta, ריזוטו עם Chard שוויצרי, ו עדשים צרפתיים וריזוטו Chard שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את ציר העוף ומים לרתיחה בסיר; לשמור על חום נמוך. להמס את החמאה בסיר nonstick בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את orzo לחמאה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד אורזו זהוב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
3
הוסף 1 כוס של תערובת המניה החמה ומבשל, ערבוב בעדינות, עד שכל המניה נספגת. בהדרגה להוסיף יותר של תערובת המניות, 1 כוס בכל פעם, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד orzo הוא אל דנטה וקרם אבל לא סופי, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
4
בינתיים, לחמם את שמן הזית במחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את שאלוט וגבעולי שבר שוויצרי ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הגבעולים רכים משחימים קלות, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6
מוסיפים את העלים chard ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד העלים הם נבלו, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
7
הוסף את החומץ. מערבבים את chard ואת גבינות פונטינה ופרמזן לתוך ריזוטו, מתבלים עם מלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
Chard שוויצריChard שוויצרי
8
המלצת יין: chard השוויצרי המלוח ו fontina אגוזים יהיה זוג בהצלחה עם Soave פריך, רזה מאיטליה, כגון 1998 Bolla Tufaie Castellaro או 1998 Anselmi סן וינצ ' נזו.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
SoaveSoave
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.