ריזוטו אורזו עם Chard שוויצרי פונטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו Orzo עם Chard שוויצרי Fontinan. במנה עיקרית זו יש 627 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חומץ שרי, מלח ופלפל, chard שוויצרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו Chard שוויצרי עם Orzo, שעועית קנליני ו Pancetta, ריזוטו עם Chard שוויצרי, ו עדשים צרפתיים וריזוטו Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את ציר העוף ומים לרתיחה בסיר; לשמור על חום נמוך. להמס את החמאה בסיר nonstick בינוני.
מוסיפים את orzo לחמאה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד אורזו זהוב, כ 8 דקות.
הוסף 1 כוס של תערובת המניה החמה ומבשל, ערבוב בעדינות, עד שכל המניה נספגת. בהדרגה להוסיף יותר של תערובת המניות, 1 כוס בכל פעם, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד orzo הוא אל דנטה וקרם אבל לא סופי, על 20 דקות.
בינתיים, לחמם את שמן הזית במחבת nonstick גדולה.
מוסיף את שאלוט וגבעולי שבר שוויצרי ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הגבעולים רכים משחימים קלות, כ 7 דקות.
מוסיפים את העלים chard ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד העלים הם נבלו, על 2 דקות.
הוסף את החומץ. מערבבים את chard ואת גבינות פונטינה ופרמזן לתוך ריזוטו, מתבלים עם מלח ופלפל ומגישים.
המלצת יין: chard השוויצרי המלוח ו fontina אגוזים יהיה זוג בהצלחה עם Soave פריך, רזה מאיטליה, כגון 1998 Bolla Tufaie Castellaro או 1998 Anselmi סן וינצ ' נזו.