ריזוטו איטלקי עם שרימפס
ריזוטו איטלקי עם שרימפס עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 432 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך בקבוקי פלפלים קלויים, יין, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), מרק ריזוטו חתונה איטלקי, ו ריזוטו בייקון ועגבניות איטלקי.
הוראות
מערבבים מרק ויין במדד זכוכית 1 ליטר. מיקרוגל גבוה במשך 5 דקות או עד שחין תערובת.
מערבבים בצל ושמן בתבשיל 2 ליטר. מיקרוגל ב 4 דקות גבוהות. מערבבים בתערובת מרק ואורז. מיקרוגל גבוה במשך 15 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל 5 דקות.
מערבבים את השרימפס, תירס, פלפלים, בזיליקום, אורגנו. מיקרוגל גבוה במשך 4 דקות או עד שרימפס נעשים, ערבוב תערובת כל 2 דקות. מערבבים בגבינה.