ריזוטו אספרגוס אפוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון מתאבן hor. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מלאי ירקות, אספרגוס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 753 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריזוטו אפוי עם אספרגוס בגריל, ריזוטו אפוי עם אספרגוס, תרד ופרמזן, ו ריזוטו אספרגוס אפוי בתנור עם עגבניות שרי.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן בתבשיל ovenproof, מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
3
מוסיפים את האורז ומבשלים 1 דקות יותר, ערבוב מעיל בשמן. עצה במרק ומניה, עונה ומערבבים היטב לשלב, ואז להביא לרתיחה. מכסים ומניחים בתנור.
ריזוטו ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.