ריזוטו אפוי עם ירקות קלויים
ריזוטו אפוי עם ירקות קלויים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. אם יש לכם בצל, שמן זית, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריזוטו שעורה עם ירקות חורף קלויים, ריזוטו שעורה עם ירקות חורף קלויים, ו צלעות כבש עם ירקות קלויים וריזוטו אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400°f / 200°C / גז
צולים את הירקות על תבנית אפייה/מגש יחיד על המדף העליון של התנור {הריזוטו יאפה על המדף התחתון}.
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר עמיד או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב, עד שהוא רך שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים מעיל עם השמן. מערבבים את היין ומבשלים עד היין התאדה, 1 דקה יותר. מערבבים 2 כוסות / 480 מ " ל של מים חמים, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. מכסים ומעבירים לתנור.
אופים על המדף התחתון במהלך 25 הדקות האחרונות של זמן צלייה עבור הירקות. אחרי 25 דקות, תבדוק את הריזוטו. רוב הנוזל צריך להיספג והאורז רק מבושל.
הסר את הריזוטו מהתנור ומערבבים עוד 1/2 כוס / 120 מ " ל כוסות מים חמים, ואת החמאה והגבינה.
מגישים עם ירקות קלויים עם שבבי דק של Parmigiano-רג ' יאנו.
מתוך ספר הבישול החדש: רעיונות טריים ומתכונים מודרניים לבישול עם & זה על ידי שרה קופלנד. טקסט זכויות יוצרים © 2012 על ידי שרה קופלנד; תמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי שרה רמינגטון. Published by Chronicle Books LLC.