ריזוטו בטטה ותירס
ריזוטו בטטה ותירס נטול גלוטן, תוספת. מתכון זה מכין 7 מנות עם 289 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, פלפל, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. נסו ריזוטו תירס מתוק, ריזוטו תירס מתוק, ו ריזוטו תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בטטה ו 1/4 כוס מים בקערה 1 1/2 ליטר מיקרוגל. מכסים ומיקרוגל בגובה 5 דקות או עד שהם רכים. מועכים 1/2 בטטה בעזרת מזלג. שמור הנותרים 1/2 של בטטה ונוזל בישול.
שלב מרק, 2 כוסות מים שנותרו ונוזל בישול שמור בסיר של 3 ליטר. מביאים לרתיחה (לא להרתיח). שמור על חום על אש נמוכה.
מחממים שמן בסיר של 4 ליטר על אש בינונית.
מוסיפים שאלוט; מטגנים 3 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים אורז; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים יין; מבשלים 2 דקות או עד שנוזל כמעט נספג, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים תערובת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד עד שכל מנת מרק נספגת לפני הוספת הבא (כ -27 דקות בסך הכל). מערבבים בטטה מחית, בטטה חתוכה לקוביות שמורות ותירס; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה גבינות ושאר המרכיבים.