ריזוטו בקר טחון
ריזוטו בשר טחון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פלפל, שום, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, פשטידת בשר טחון, ו קבב בקר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל, שום ופלפל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז אם תרצה. מערבבים באורז; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מערבבים במרק; חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי; מבשלים 10 דקות.
מערבבים גזר. קוק חשף 5 עד 7 דקות יותר או עד נוזל נספג.
הסר מחבת מחום. מערבבים בגבינה. כיסוי; בואו לעמוד 3 דקות.