קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

ריזוטו גרגר הנחלים עם סקמפי וצדפות - ריזוטו או לנגוסטין, קרסון וקוקיל סנט ז'אק

ריזוטו גרגר הנחלים עם סקמפי וצדפות - ריזוטו או לנגוסטין, קרסון וקוקיל סנט ז'אק
אם יש לך להוסיף את היין ולתת לבשל עד שהוא נספג במלואו על ידי האורז, למקם את גרגיר הנחלים בקערה של מעבד מזון. עונה, להוסיף את האורז ואת המעיל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס טהור), Coquille Saint-Jacques, ו קוקיל סנט ז'אק פשטידות סיר (מתכונים דומים).

מרכיבים

1עבור כל אחד.תשליך את הקורנית ועלה דפנה. מגישים את הריזוטו בקערות עמוקות ורסס בשמן זיתתשליך את הקורנית ועלה דפנה. מגישים את הריזוטו בקערות עמוקות ורסס בשמן זית1עבור כל אחד.מערבבים את הגבינה ואת chervil ופטרוזיליה, מוסיפים את הסקמפי ואת הצדפות, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים בעדינות. לעצור את החום לכסות במשך 2 דקותמערבבים את הגבינה ואת chervil ופטרוזיליה, מוסיפים את הסקמפי ואת הצדפות, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים בעדינות. לעצור את החום לכסות במשך 2 דקות1עבור כל אחד.מניחים את גרגיר הנחלים בקערה של מעבד מזון. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים גבינת מסקרפונה. Purée דק; להפרישמניחים את גרגיר הנחלים בקערה של מעבד מזון. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים גבינת מסקרפונה. Purée דק; להפריש1עבור כל אחד.בסיר, לחמם את המניה; להתחמם בצדבסיר, לחמם את המניה; להתחמם בצד1כף. חומץ ביין אדוםבסיר, להמיס 1 כף חמאה. מוסיפים 2 כפות שמן זית. כאשר חם, להוסיף את שאלוט, שומר, סלרי, טימין ומבשלים 2 דקות, ערבוב, עד שאלות הוא רך אבל לא חוםבסיר, להמיס 1 כף חמאה. מוסיפים 2 כפות שמן זית. כאשר חם, להוסיף את שאלוט, שומר, סלרי, טימין ומבשלים 2 דקות, ערבוב, עד שאלות הוא רך אבל לא חום1עבור כל אחד.מוסיפים את האורז ואת המעיל במשך 1 דקהמוסיפים את האורז ואת המעיל במשך 1 דקה1עבור כל אחד.כאשר האורז מבושל כמעט לחלוטין (זה צריך להיות אל דנטה), מערבבים את גרגיר הנחלים ומוסיפים את שאר המניותכאשר האורז מבושל כמעט לחלוטין (זה צריך להיות אל דנטה), מערבבים את גרגיר הנחלים ומוסיפים את שאר המניות1עבור כל אחד.מוסיף את היין ולתת לבשל עד שהוא נספג במלואו על ידי האורזמוסיף את היין ולתת לבשל עד שהוא נספג במלואו על ידי האורז1( חצילים)מוסיפים 1 מניית כוס, עגבניות, עלה דפנה ומבשלים על חום, ערבוב מדי פעם. המתן עד שהמניה נספגת כדי להוסיף עודמוסיפים 1 מניית כוס, עגבניות, עלה דפנה ומבשלים על חום, ערבוב מדי פעם. המתן עד שהמניה נספגת כדי להוסיף עוד