אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ריזוטו דלעת וגבינת עיזים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 6. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 453 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רשת מזון דורש בייקון תפוחים, גבינת עיזים גסה, אגוז מוסקט ומרק עוף. 780 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 74%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת וגבינת עיזים, ריזוטו דלעת עם גבינת עיזים וחמוציות מיובשות, ו ריזוטו דלעת ממוסמר בורבון עם פרושוטו וגבינת עיזים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים יחד את המרק והדלעת בסיר בינוני כבד ומבשלים על אש בינונית. מכסים את התבנית ומנמיכים את האש לנמוכה כדי לשמור על מרק הדלעת חם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על אש בינונית עד שהוא שחום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים למגבת נייר בעזרת כף מחוררת לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
5
ממיסים את החמאה בסיר גדול וכבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הכרישה ו -1 כפית המלח. מבשלים עד שהם כמעט רכים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מערבבים פנימה את הטימין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים את האורז ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
9
מוסיפים את היין ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד לספיגה מלאה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים 1/2 כוס מרק הדלעת ומערבבים עד לספיגה כמעט מלאה, 1 עד 2 דקות. ממשיכים לבשל את האורז, מוסיפים את המרק 1/2 כוס בכל פעם, מערבבים כל הזמן ומאפשרים לכל תוספת להיספג לפני שמוסיפים את הבא. מבשלים עד שהאורז רך אך עדיין יציב לנגיסה, והתערובת שמנת, 20 עד 25 דקות, ומוסיפים מרק חם נוסף על ידי 1/4 כוסות אם הריזוטו יבש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
11
מערבבים פנימה את הפרמזן, 1 כף מהפטרוזיליה, את יתרת המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מסירים מהאש.
13
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
מחלקים את הריזוטו בין 6 קערות רדודות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מפזרים כל אחד עם הבייקון, גבינת העיזים והפטרוזיליה שנותרה ומגישים.
ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בודגה נורטון ברוט רוז. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
בודגה נורטון ברוט רוז
ניחוחות עזים של פירות אדומים, תותים ואוכמניות. צעיר, טרי. נעים עם גימור ארוך.