קושיבינוני
מוכן ב28 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

ריזוטו דלעת חמאה

ריזוטו דלעת חמאה
ריזוטו דלעת חמאה הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 6. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 15 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 506 קלוריות. תמורת 2.3$ למנה, המתכון הזה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מים, חמאה, דלעת חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 28 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריזוטו דלעת חמאה, ריזוטו דלעת חמאה וריזוטו דלעת חמאה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים 1 ליטר ציר בתוספת 1 כוס מים לרתיחה בסיר רוטב ואז מנמיכים את האש לנמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית עד בינונית-גבוהה עם שמן זית כתית מעולה. כשהשמן מתפתל, מוסיפים את הבצל והשום ומרככים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים אורז וצולים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מוסיפים יין ומבשלים אותו לגמרי, תוך ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות. מצקת במלאי במרווחים, כמה מצקות בכל פעם. אפשר לנוזלים להתאדות בכל פעם. הריזוטו יתבשל 18 דקות, בסך הכל, מהתוספת הראשונה של הנוזל. מפשירים את הדלעת במיקרוגל בכלי לאיסוף נוזלים. מערבבים את הדלעת לתוך האורז ב-3 הדקות האחרונות של זמן הבישול. מתבלים באגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם. בדקה האחרונה של זמן הבישול מערבבים פנימה את החמאה בחתיכות קטנות, מרווה וגבינה, מגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
סכין קילוףסכין קילוף
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-79 דולר.
Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir Wine
Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir Wine
גוון ברונזה אדמדם חושף את גילו של היין הזה, אבל עדיין יש לו הרבה חיים. אף עמוק ועשיר מרמז על דובדבנים שחורים בשלים, ציפורן וקסיס. לאחר שהיין הספיק לנשום, הוא מתחיל לחשוף עוד יותר תבלינים ופרי. שותה יפה עכשיו אבל סביר להניח שיישאר אטרקטיבי עד 2019 לפחות.