ריזוטו סקווש חורף עם רדיקיו
ריזוטו סקווש חורף עם רדיקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, פלפל, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מושלם עבור חורף. נסו ניוקי עם קישוא חורף וצרוב רדיקיו, ריזוטו alla זוקה (ריזוטו סקווש חורף), ו ריזוטו קוסקוס ישראלי עם סקווש, רדיקיו וחמאת פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סקווש חצי לאורכו; להשליך את הזרעים ואת הממברנה.
מניחים חצאי סקווש, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה; אופים ב 375 במשך 50 דקות או עד סקווש הוא במכרז. מגניב. פיל סקווש; עיסת מחית. הגדר בצד עיסת כוס 1, הזמנת עיסת הנותרים לשימוש אחר.
להביא מים ומרק לרתיחה בסיר גדול. שמור על חום נמוך.
מניחים תנור הולנדי מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף רדיקיו לתנור ההולנדי; סאוט 2 דקות או עד נבול.
מפזרים 1/8 פלפל כפית. ממיסים חמאה בתנור הולנדי.
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות או עד להשחמה קלה.
להוסיף אורז; לטגן 1 דקה. מערבבים ביין תערובת 1/2 כוס מרק; לבשל 3 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף 2 תערובת מרק כוסות, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של הנוזל נספג לפני הוספת הבא (כ 15 דקות בסך הכל). מערבבים עיסת סקווש. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 1/4 תערובת מרק כוסות (כ 9 דקות בסך הכל). מערבבים בתערובת רדיקיו וחצי וחצי.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה.