ריזוטו עם בייקון וקייל
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ריזוטו עם בייקון וקייל בבית. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 454 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -15 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . גשו לסופר וקנו גזר צלוי, בייקון, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 71% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ריזוטו עם בייקון וקייל , ריזוטו קייל עם פארו וריזוטו פטריות עם הרבה קייל .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים רשת במרכז התנור. מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
בסיר גדול כבד או מחבת בישול, מבשלים את הבייקון על אש בינונית-גבוהה עד שהוא פריך, 8 עד 10 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הבייקון ומסננים על נייר סופג.
מוסיפים את הבצל, מלח ופלפל. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים 3 כוסות מרק ואת מיץ הלימון. מגבירים את האש ומביאים את התערובת לרתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם. מכסים במכסה הדוק ואופים בתנור במשך 20 עד 25 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומחזירים אותה לכיריים על אש בינונית-נמוכה.
מסירים את המכסה ומערבבים פנימה את העוף, הקייל, הירקות הקלויים ו-1/4 כוס מרק עוף. מערבבים עד שהקייל נבול, כ-5 דקות, מוסיפים מרק נוסף, לפי הצורך, עד שהריזוטו קרמי. מערבבים פנימה את הבייקון והגבינה המבושלים. מצקת לקערות ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניתן לשלב ריזוטו עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Piccini Chianti Classico עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו]()
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.