ריזוטו עם בצל מקורמל
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך אורז arborio, בצל מקורמל, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: ריזוטו עם עוף ובצל מקורמל, ריזוטו Herbed עם עוף בצל קרמל, ו פסטה בסגנון ריזוטו עם בצל מקורמל.
הוראות
מביאים את מרק העוף לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). לשמור על מרק חם על אש נמוכה.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
להוסיף שאלוט, ו saut 1 דקה.
מוסיפים אורז, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 1/2 מרק כוס, ומבשלים עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא. מערבבים בצל מקורמל, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה וגבינה.