אם יש לכם אורז arborio, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 89%. נסו צדפות מוקפצות עם פטריות בר ופריזי, ריזוטו עם פנקטן ופטריות בר, ו ריזוטו שעורה עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מחבת גדולה, עמוקה מעל חום בינוני גבוה טפטוף עם 2 ספירה של שמן. כאשר השמן חם, מפזרים את הצדפות עם מלח ופלפל וחום היטב משני הצדדים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר לצלחת לכסות כדי להתחמם בזמן שאתה עושה את ריזוטו.
3
להפחית את החום בינוני.
4
טפטוף בעוד 2-ספירה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, במשך 5 דקות עד רך. לזרוק את הפטריות ועשבי תיבול ומבשלים עד הפטריות לאבד את הנוזל שלהם והם משחימים קלות, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את האורז ומערבבים 2 דקות מעיל עם השמן; הדגנים יהפכו אטומים. עונה שוב. מערבבים את היין ומבשלים 1 דקה כדי להתאדות את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהול
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
עכשיו לשפוך 1 כוס של המניה החמה ומערבבים עם כף עץ עד שהאורז ספג את כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
הוסף עוד כוס של מלאי. המשך בדרך זו, ערבוב כל הזמן והוספת 1 כוס המניה בכל פעם, המאפשר את האורז לספוג את הנוזל לפני הוספת יותר. (ייתכן שלא צריך את כל המניה; הריזוטו נעשה כאשר הוא מעט מוצק אבל שמנת.) לקפל בצדפות עם כוס האחרונה של מלאי כדי לחמם אותם. כאשר הריזוטו מבושל, מקפלים את החמאה והגבינה, וטפטוף עם קצת יותר שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)