קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

ריזוטו עם פטריות בר וצדפות

ריזוטו עם פטריות בר וצדפות
אם יש לכם אורז arborio, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 89%. נסו צדפות מוקפצות עם פטריות בר ופריזי, ריזוטו עם פנקטן ופטריות בר, ו ריזוטו שעורה עם פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחבת גדולה, עמוקה מעל חום בינוני גבוה טפטוף עם 2 ספירה של שמן. כאשר השמן חם, מפזרים את הצדפות עם מלח ופלפל וחום היטב משני הצדדים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר לצלחת לכסות כדי להתחמם בזמן שאתה עושה את ריזוטו.
3
להפחית את החום בינוני.
4
טפטוף בעוד 2-ספירה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, במשך 5 דקות עד רך. לזרוק את הפטריות ועשבי תיבול ומבשלים עד הפטריות לאבד את הנוזל שלהם והם משחימים קלות, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את האורז ומערבבים 2 דקות מעיל עם השמן; הדגנים יהפכו אטומים. עונה שוב. מערבבים את היין ומבשלים 1 דקה כדי להתאדות את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
עכשיו לשפוך 1 כוס של המניה החמה ומערבבים עם כף עץ עד שהאורז ספג את כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
הוסף עוד כוס של מלאי. המשך בדרך זו, ערבוב כל הזמן והוספת 1 כוס המניה בכל פעם, המאפשר את האורז לספוג את הנוזל לפני הוספת יותר. (ייתכן שלא צריך את כל המניה; הריזוטו נעשה כאשר הוא מעט מוצק אבל שמנת.) לקפל בצדפות עם כוס האחרונה של מלאי כדי לחמם אותם. כאשר הריזוטו מבושל, מקפלים את החמאה והגבינה, וטפטוף עם קצת יותר שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
מגישים חם.
10
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)