ריזוטו עם פטריות פורצ'יני וסקרפונה
המתכון ריזוטו עם פטריות פורצ'יני Mascarpone מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז arborio, מים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו פטריות פורצ'יני וריזוטו תרד עם מסקרפונה, תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מים רותחים ופטריות; תן לעמוד 10 דקות או עד רך.
מסננים דרך מסננת מעל קערה. שמור 1 1/4 כוסות השריית נוזל, וקוצצים פטריות.
מביאים השריית נוזל ומרק לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח). לשמור על תערובת מרק חם על אש נמוכה.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים אורז, שאלוט ושום; חצי שעה.
מוסיפים יין ומבשלים עד שהנוזל מתאדה (כ-2 דקות).
להוסיף תערובת 1 כוס מרק לתערובת אורז; לבשל על חום בינוני 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב מדי פעם.
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל).
מוסיפים פטריות, גבינות, קורנית, מלח ופלפל; מערבבים בעדינות רק עד שהגבינה נמסה.