קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

ריזוטו עם פטריות פורצ'יני וסקרפונה

ריזוטו עם פטריות פורצ'יני וסקרפונה
המתכון ריזוטו עם פטריות פורצ'יני Mascarpone מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז arborio, מים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו פטריות פורצ'יני וריזוטו תרד עם מסקרפונה, תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, ו תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב מים רותחים ופטריות; תן לעמוד 10 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים דרך מסננת מעל קערה. שמור 1 1/4 כוסות השריית נוזל, וקוצצים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
3
מביאים השריית נוזל ומרק לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח). לשמור על תערובת מרק חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים אורז, שאלוט ושום; חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים יין ומבשלים עד שהנוזל מתאדה (כ-2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
7
להוסיף תערובת 1 כוס מרק לתערובת אורז; לבשל על חום בינוני 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים פטריות, גבינות, קורנית, מלח ופלפל; מערבבים בעדינות רק עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים חמים.