ריזוטו פטריות ושום קלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1378 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ביצים, תירס, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -42 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה מצוין. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות חמאת שום, שרימפס שום עם ריזוטו תרד פטריות, ו ריזוטו פטריות קלוי.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים את החלק העליון של ראש שום. שים אותו על ריבוע גדול של רדיד אלומיניום טפטוף 1 כפית שמן זית כתית על שיני חשוף. לעטוף את רדיד סביב ושוב את השום. צלי עד שהוא רך, כ 50 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציפורן
שום
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
3
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
יוצקים את 2 פחיות של מרק לתוך סיר, על אש נמוכה, ולהוסיף 3 פחיות של מים. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את שמן הזית הנותר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים עד שהפטריות משחררות את המיצים שלהן, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
8
מוסיפים את האורז ומבשלים 1 דקה כדי טוסט.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
אורז
9
מוסיפים 2 מצקות מלאות מרק חם למחבת ומערבבים בעדינות את האורז. מבשלים עד שרוב הנוזל נספג. כוונן את החום כך המחבת הוא רק מבעבע בעדינות. המשך להוסיף מרק ערבוב עד כל מרק משמש והאורז מבושל אבל לא רגשני, על 20 עד 25 דקות. ברגע שהאורז ספג את כל הנוזל והוא נחמד וקרם, מערבבים בחמאה, פרמזן ועיסת שום. לכסות ולתת לנוח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
חמאה
שום
מרק
אורז
ציוד שתשתמש בו
מצקת
מחבת
10
מעבירים למנה ומגישים חם.
11
להזמין 3 כוסות למתכון עגול 2, עוגות ריזוטו.
12
בקערה גדולה מוסיפים את שאריות הריזוטו, ביצים, תירס, פירורי לחם ופרמזן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
פרמזן
תירס
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מערבבים לשלב היטב. טופס לתוך 12 כדורים על גודל של אגוז, ואז להשתטח לקציצות ולסדר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
14
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
מוסיפים את הקציצות ומבשלים עד שהם זהובים חום, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
16
הסר את הקציצות מן השמן לתבנית אפייה מרופדת בשקית חומה או מגבות נייר כדי לנקז את השמן העודף.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.