תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו פטריות שעורה. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, בצל, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ריזוטו שעורה פטריות, ריזוטו פטריות שעורה, ו ריזוטו פטריות ושעורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר רוטב 6 ליטר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים שמן, בצל ושום; מבשלים ומערבבים 5 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים פטריות וקורנית; מבשלים ומערבבים 5 דקות או עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 כוסות שיני שום
4
מערבבים במרק ושעורה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 45 דקות או עד שעורה מכרז. מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
רוטב חמוציות, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.