קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

ריזוטו פירות ים

ריזוטו פירות ים
אם יש לכם בזיליקום, פלפל טחון, מיץ צדפות בבקבוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו פירות ים, ריזוטו פירות ים, ו ריזוטו פירות ים הקלה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מים, מיץ צדפות בבקבוק, ומיץ שמור מצדפות משומר לסיר בינוני. הגדר מעל חום בינוני-גבוה; להביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בסיר גדול או מחבת עמוקה, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד מתרכך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. מערבבים באורז, ומבשלים, ערבוב, במשך 3 עד 5 דקות. אל תתנו אורז חום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
יוצקים יין, ומבשלים, ערבוב, עד היין התאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים 1/2 כוס מרק רותח, ומערבבים עד המרק הוא כמעט כל התאדה. ואז להוסיף עוד 1/2 כוס מרק. מערבבים זעפרן ובזיליקום. המשך להוסיף מרק 1/2 כוס בכל פעם ערבוב עד הנוזל התאדה עד האורז הוא כמעט אל דנטה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
כאשר החלק הפנימי של האורז הוא קצת יותר מוצק ממה שאתה רוצה בצלחת הסופית, מערבבים צדפות, סלמון מעופף, מרק 1/2 כוס. מערבבים עד הנוזל מתאדה. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים ב 1/2 מרק כוס, ומערבבים במרץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
הסר מהחום לפני הנוזל התאדה לחלוטין.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.