ריזוטו פירות ים
אם יש לכם בזיליקום, פלפל טחון, מיץ צדפות בבקבוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו פירות ים, ריזוטו פירות ים, ו ריזוטו פירות ים הקלה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מים, מיץ צדפות בבקבוק, ומיץ שמור מצדפות משומר לסיר בינוני. הגדר מעל חום בינוני-גבוה; להביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך.
בסיר גדול או מחבת עמוקה, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד מתרכך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. מערבבים באורז, ומבשלים, ערבוב, במשך 3 עד 5 דקות. אל תתנו אורז חום.
יוצקים יין, ומבשלים, ערבוב, עד היין התאדה.
מוסיפים 1/2 כוס מרק רותח, ומערבבים עד המרק הוא כמעט כל התאדה. ואז להוסיף עוד 1/2 כוס מרק. מערבבים זעפרן ובזיליקום. המשך להוסיף מרק 1/2 כוס בכל פעם ערבוב עד הנוזל התאדה עד האורז הוא כמעט אל דנטה, על 20 דקות.
כאשר החלק הפנימי של האורז הוא קצת יותר מוצק ממה שאתה רוצה בצלחת הסופית, מערבבים צדפות, סלמון מעופף, מרק 1/2 כוס. מערבבים עד הנוזל מתאדה. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים ב 1/2 מרק כוס, ומערבבים במרץ.
הסר מהחום לפני הנוזל התאדה לחלוטין.