ריזוטו שעועית ירוקה
ריזוטו שעועית ירוקה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, חמאה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו ריזוטו שעועית ירוקה, מחזה עם אוכל או טימבייל ריזוטו שעועית Fava-Jeu de nourriture ou une timbale de risotto aux fèves, ו ריזוטו ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
שעועית לקצץ, לחתוך לחתיכות בגודל ביס. להביא שעועית מרק 1/4 כוס לרתיחה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה; לבשל 10 דקות או עד פריך במכרז.
הסר שעועית עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
להביא מרק שנותר לרתיחה בסיר (לא להרתיח), שמירה על חום נמוך חם.
מוסיפים חמאה, בצל קצוץ ושום למרק בתנור ההולנדי; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים אורז ויין לבן ומבשלים, מערבבים כל הזמן, 5 דקות או עד שנוזל נספג. להפחית חום בינוני.
מוסיפים 1 כוס מרק רותח לתערובת אורז בתנור הולנדי, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג. חזור על הנוהל עם מרק שנותר, 1 כוס בכל פעם. (זמן הבישול הוא כ -15 עד 20 דקות.)
מערבבים שעועית, טימין, פלפל, גבינת פרמזן; לשרת מיד.
ריזוטו אספרגוס: תחליף 1 קילו אספרגוס טרי שעועית ירוקה. המשך לפי ההוראות.