ריזוטו שעורה Primavera
אם יש לכם גזר, בצל, שעורה פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: ריזוטו שעורה Primavera, ריזוטו פרימוורה, ו ריזוטו פרימוורה.
הוראות
מחממים 1 כפית שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים גזר 2 עד 3 דקות.
מוסיפים קישואים ודלעת צהובה; מבשלים עד למכרז, 5 עד 10 דקות.
לחמם מרק עוף בסיר גדול מעל חום בינוני; להפחית את החום נמוך ולשמור על חם.
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת גדולה נפרדת על חום בינוני; לבשל ולערבב בצל עד השחי קלות ומכרז, על 10 דקות.
מוסיפים שום וקורנית; מבשלים עד ריחני, 1 עד 2 דקות. מבשלים ומערבבים שעורה לתוך תערובת בצל עד קלוי קלוי, 2 עד 3 דקות.
יוצקים על 2 כוסות מרק חם לתוך תערובת שעורה; להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מרק נספג, 5 עד 10 דקות.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, המאפשר מרק לספוג לפני כל תוספת, עד שעורה מכרז, 15 עד 20 דקות. מערבבים בתערובת גזר, חמאה ופרמזן עד שהגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.