קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

ריזוטו שעורה Primavera

ריזוטו שעורה Primavera
אם יש לכם גזר, בצל, שעורה פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: ריזוטו שעורה Primavera, ריזוטו פרימוורה, ו ריזוטו פרימוורה.

הוראות

1
מחממים 1 כפית שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים גזר 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים קישואים ודלעת צהובה; מבשלים עד למכרז, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3
לחמם מרק עוף בסיר גדול מעל חום בינוני; להפחית את החום נמוך ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת גדולה נפרדת על חום בינוני; לבשל ולערבב בצל עד השחי קלות ומכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים שום וקורנית; מבשלים עד ריחני, 1 עד 2 דקות. מבשלים ומערבבים שעורה לתוך תערובת בצל עד קלוי קלוי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
יוצקים על 2 כוסות מרק חם לתוך תערובת שעורה; להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מרק נספג, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, המאפשר מרק לספוג לפני כל תוספת, עד שעורה מכרז, 15 עד 20 דקות. מערבבים בתערובת גזר, חמאה ופרמזן עד שהגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.