ריזוטו שעורה ירקות
המתכון ריזוטו שעורה ירקות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 410 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סקווש, שום, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ריזוטו שעורה, ריזוטו שעורה Primavera, ו גזר לבן וריזוטו שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק עוף לרתיחה. בסיר גדול נפרד על מבער סמוך, מחממים את השמן ומוסיפים שעורה. קל לטגן: אתה באמת קליית השעורה.
מוסיפים ירקות לשעורה ומטגנים אותם עד שקופים.
מוסיפים עלי דפנה ושום. להתחיל לאט להוסיף מרק, 1 מצקת-מלא בכל פעם, כדי שעורה / ירקות מחבת, ערבוב מדי פעם: זה יביא את העמילן בשעורה. ככל שהתערובת סופגת את המרק, מצקת יותר לתוך הסיר. כאשר כל המרק כבר מצוק לתוך סיר השעורה, לאט ומבשלים עד שעורה רך וקטיפתי.
להוסיף חמאה כמו הצעד האחרון עבור טעם וקריאות יותר ריזוטו.