קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

ריזוטו תירס צלוי במחבת

ריזוטו תירס צלוי במחבת
המתכון ריזוטו תירס קלוי במחבת מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח ופלפל, חמאה, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ריזוטו תירס ועגבניות צלוי, תירס קלוי וריזוטו זעפרן, ו ריזוטו תירס קלוי עם פפריקה מעושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את ציר העוף לרתיחה על חום גבוה בינוני. מנמיכים את החום כדי לשמור על המניה בבעירה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, בסיר גדול וכבד, להמיס 4 כפות של החמאה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 4 דקות. להעלות את החום גבוה, להוסיף את התירס לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את האורז ומערבבים עד הגרגרים מצופים היטב בשומן, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את היין וממשיכים לערבב עד שרוב היין התאדה.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף 1 כוס של המניה הבוערת לאורז ולבשל על חום מתון, תוך ערבוב כל הזמן, עד המניה נספג. המשך הוספת מלאי, 1 כוס בכל פעם, ערבוב הריזוטו עד המניה נספגת לפני הוספת יותר; הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא רק רך והרוטב הוא שמנת, על 22 דקות. מערבבים את הפרמזן-רג ' יאנו, פטרוזיליה ואת כף 1 הנותרים של חמאה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך