קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין

ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין
ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה בתוספת שמן כמהין, עלי מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו, רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר, ו נודי ריקוטה תרד עם רוטב עגבניות רוזמרין (פחמימות נמוכות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו קערה בינונית עם מספר שכבות של מגבות נייר. כפית גבינת ריקוטה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן ניקוז לפחות 30 דקות עד 1 שעה.
3
ביט ביצה, 1/3 כוס פקורינו רומנו גבינה, מלח, ופלפל לבן בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים בריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
5
מפזרים 3/4 כוס קמח מעל ומערבבים בעדינות כדי להתמזג. כיסוי וצנן בצק 1 שעה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
קו מעוטר גיליון אפייה עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מניחים קצת קמח בקערה. עבור כל גנודי, מגלגלים בעדינות 1 כפית מלאה בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיף לקמח; לזרוק את המעיל בקלילות, בעיצוב לתוך יומן קצר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
מניחים על תבנית אפייה. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
חום 1 כף שמן בסיר גדול או מחבת גדולה במיוחד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הוסף 3 פרושוטו פרוסות. מבשלים עד תחילת חום, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3
העבר למגבות נייר. חזור עם פרושוטו שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מוסיפים עלי מרווה שלמים לסיר; sauté עד פריך, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
העבר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
חום שנותר 4 כפות שמן באותו סיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את כל הפטריות, שאלוט, קורנית ומרווה קצוצה. Sauté עד פטריות חום ונוזלים להתאדות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
העברת תערובת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים מרק לאותו סיר ומרתיחים עד מעט מופחת, מגרד את חתיכות משחי, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הסר מהחום.
11
מוסיפים 1 כפית שמן כמהין ותערובת פטריות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה רוטב יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמן כמהיןשמן כמהין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
13
מבשלים את גנודי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
בינתיים, לחמם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
להוסיף חמאה; לזרוק עד מעורבב. באמצעות מסננת, להעביר את נודי לסיר עם רוטב. לזרוק על חום בינוני עד מעילי רוטב gnudi. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
16
העברה לקערה רדודה גדולה. קראמבל פרושוטו. למעלה עם עלי מרווה; לשרת עם פקורינו נוספים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
פרושוטופרושוטו
פקורינופקורינו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך