קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין

ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין
ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה בתוספת שמן כמהין, עלי מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו, רביולי Ricotta-Taleggio עם רוטב פטריות בר, ו נודי ריקוטה תרד עם רוטב עגבניות רוזמרין (פחמימות נמוכות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו קערה בינונית עם מספר שכבות של מגבות נייר. כפית גבינת ריקוטה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תן ניקוז לפחות 30 דקות עד 1 שעה.
3
ביט ביצה, 1/3 כוס פקורינו רומנו גבינה, מלח, ופלפל לבן בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים בריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
5
מפזרים 3/4 כוס קמח מעל ומערבבים בעדינות כדי להתמזג. כיסוי וצנן בצק 1 שעה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
קו מעוטר גיליון אפייה עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מניחים קצת קמח בקערה. עבור כל גנודי, מגלגלים בעדינות 1 כפית מלאה בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיף לקמח; לזרוק את המעיל בקלילות, בעיצוב לתוך יומן קצר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מניחים על תבנית אפייה. האם קדימה יכול להתבצע 4 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
חום 1 כף שמן בסיר גדול או מחבת גדולה במיוחד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף 3 פרושוטו פרוסות. מבשלים עד תחילת חום, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3
העבר למגבות נייר. חזור עם פרושוטו שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מוסיפים עלי מרווה שלמים לסיר; sauté עד פריך, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
העבר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
חום שנותר 4 כפות שמן באותו סיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את כל הפטריות, שאלוט, קורנית ומרווה קצוצה. Sauté עד פטריות חום ונוזלים להתאדות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
העברת תערובת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים מרק לאותו סיר ומרתיחים עד מעט מופחת, מגרד את חתיכות משחי, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר מהחום.
11
מוסיפים 1 כפית שמן כמהין ותערובת פטריות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה רוטב יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שמן כמהיןשמן כמהין
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
13
מבשלים את גנודי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
בינתיים, לחמם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
להוסיף חמאה; לזרוק עד מעורבב. באמצעות מסננת, להעביר את נודי לסיר עם רוטב. לזרוק על חום בינוני עד מעילי רוטב gnudi. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
העברה לקערה רדודה גדולה. קראמבל פרושוטו. למעלה עם עלי מרווה; לשרת עם פקורינו נוספים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרושוטופרושוטו
פקורינופקורינו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה